Sal
Sal
Salut nu am intrat de multi ani pe irc Lampa ma stie de vreo 20 ani ma invitat Soso pe canal as dori si eu sa am acces cum se zice I"M back
- [Altfel]
- Owner & DJ la Radio Underland
- Aprecieri oferite: 57
- Aprecieri primite: 118
Re: Sal
Salutare! Conform regulamentului intern, pentru a primi acces la X pe #underland, trebuie sa te propuna unul dintre adminii canalului (400+), urmand ca ceilalti sa voteze pro/contra.
O lista completa a echipei #underland o poti gasi la viewtopic.php?f=27&t=103 . Daca esti vechi/cunoscut sau simpatic, sunt sigur ca vei gasi pe cineva care sa te propuna.
Bafta!
O lista completa a echipei #underland o poti gasi la viewtopic.php?f=27&t=103 . Daca esti vechi/cunoscut sau simpatic, sunt sigur ca vei gasi pe cineva care sa te propuna.
Bafta!
- SoSo
- Operator
- Aprecieri oferite: 11
- Aprecieri primite: 17
Re: Sal
salut PublicK.
Nu te cunosc. Mi-ai cerut pe privat acces pe underland si ti-am recomandat/indrumat sa faci cont pe forum si sa postezi/saluti/introduci pentru eventual in functie de activitate altaturarea echipei Underland.
Totusi, postez acum, dupa ce "te-am cunoscut" putin pe mirc, o parere nu prea buna.
Scriu asta pentru cei ce raman activi. Sincer o sa fiu uimit daca am sa vad un post de la tine pe forum din nou.
Din ziua 1 de cand te-am vazut pe mirc ai cerut non stop.
Ai cerut ajutor cu alt canal, ai cerut ajutor daca are cineva un bot, ai cerut ajutor daca cineva are un znc, ai cerut acces pe canale. Eu unul nu am vazut un salut, ce mai faceti.. orice mesaj de la tine a fost de stil da-mi si mie.
Dupa ce am decis sa nu @dau@ ceea ce ceri, cred ca mi-ai dat ignore.
Deci daca as avea dreptul la vot as zice contra.
Chiar si asa, in acelasi timp m-as bucura sa vi in echipa underland.
Mult succes.
Cu multa stima
Nu te cunosc. Mi-ai cerut pe privat acces pe underland si ti-am recomandat/indrumat sa faci cont pe forum si sa postezi/saluti/introduci pentru eventual in functie de activitate altaturarea echipei Underland.
Totusi, postez acum, dupa ce "te-am cunoscut" putin pe mirc, o parere nu prea buna.
Scriu asta pentru cei ce raman activi. Sincer o sa fiu uimit daca am sa vad un post de la tine pe forum din nou.
Din ziua 1 de cand te-am vazut pe mirc ai cerut non stop.
Ai cerut ajutor cu alt canal, ai cerut ajutor daca are cineva un bot, ai cerut ajutor daca cineva are un znc, ai cerut acces pe canale. Eu unul nu am vazut un salut, ce mai faceti.. orice mesaj de la tine a fost de stil da-mi si mie.
Dupa ce am decis sa nu @dau@ ceea ce ceri, cred ca mi-ai dat ignore.
Deci daca as avea dreptul la vot as zice contra.
Chiar si asa, in acelasi timp m-as bucura sa vi in echipa underland.
Mult succes.
Cu multa stima
Cu stima,
SoSo
SoSo