superbe melodiile, deci le vom asculta impreuna! sa avem timp sa le ascultam pe toate ... ca sunt multe!
 superbe melodiile, deci le vom asculta impreuna! sa avem timp sa le ascultam pe toate ... ca sunt multe!Christmas Playlist
Re: Christmas Playlist
Am citit propunerile...   superbe melodiile, deci le vom asculta impreuna! sa avem timp sa le ascultam pe toate ... ca sunt multe!
 superbe melodiile, deci le vom asculta impreuna! sa avem timp sa le ascultam pe toate ... ca sunt multe!

superbe melodiile, deci le vom asculta impreuna! sa avem timp sa le ascultam pe toate ... ca sunt multe!2 BE or not -> H U M A N
						- 
				Punctu
- Aprecieri oferite: 21
- Aprecieri primite: 21
multumesc Chard. Sper sa iasa cevadreamquest scrie: ↑04 Noi 2021, 14:46 Acestea sunt piesele alese de mine:
Bing Crosby - Winter Wonderland
Nicola - Milioane
Anne-Marie - Think Of Christmas
Paula Seling - Colindam, Colindam
Jose Feliciano - Feliz Navidad.
Asteptam sa vedem ce va iesi ...

Death smiles at us all . All that a man can do, is smile back.
						- 
				Punctu
scurta lista dar super piesele andia. multumesc hugsandia` scrie: ↑15 Dec 2021, 07:42 Ola,
Vin si eu cu listuta mea:
- https://youtu.be/V7nSKqfBk6k
- https://youtu.be/1qYz7rfgLWE
- https://youtu.be/LymC2XzGSyk
Multu!
Death smiles at us all . All that a man can do, is smile back.
						- 
				Punctu
deloc lunga preciousPrecious scrie: ↑16 Dec 2021, 04:56 Scuze Vlad, lista mea este mai lunga si fara YouTube linksSper sa ai timp sa le cauti, asculti si sa vezi ce merita sa fie difuzat.
Eartha Kitt - Santa Baby
Bobby Helms - Jingle Bell Rock
Wham - Last Christmas
Brenda Lee - Rocking Around The Christmas Tree
Frank Sinatra - Let It Snow
Elvis Presley - Blue Christmas
Bing Crosby - Silver Bells
Shakin' Stevens - Merry Christmas Everyone
Stefan Hrusca - Deschide Usa Crestine
Stefan Hrusca - Cerul Si Pamantul
Te :*
 super piesele. multumesc. abia astept sa le difuzez. :*
 super piesele. multumesc. abia astept sa le difuzez. :*Death smiles at us all . All that a man can do, is smile back.
						- 
				Punctu
Tin sa multumesc tuturor celor care v-ati rupt din timpul vostru sa alegeti cateva piese. abia astept sa ne auzim in emisie. Cea de Craciun va va fi dedicata voua de la voi pentru voi  . sper sa va bucurati de ea la fel de mult ca si mine.
 . sper sa va bucurati de ea la fel de mult ca si mine. 
Am stabilit ca voi face emisia de Craciun , Sambata incepand cu ora 22:00 pana la ora 00:00 poate si putin mai tarziu daca nu intra vre-un alt coleg/a dupa mine si daca imi permite timpul.
L-am anuntat si pe Marius. Sper sa reusesca sa faca un anunt pe underland prin SOSOACA (his right hand) 

Ne auzim atunci. Inca o data va multumesc, poate la noi Craciunul vine mai devreme decat la restul. Aflam sambata va imbratisez cu drag.
 va imbratisez cu drag.

. sper sa va bucurati de ea la fel de mult ca si mine.
 . sper sa va bucurati de ea la fel de mult ca si mine. Am stabilit ca voi face emisia de Craciun , Sambata incepand cu ora 22:00 pana la ora 00:00 poate si putin mai tarziu daca nu intra vre-un alt coleg/a dupa mine si daca imi permite timpul.
L-am anuntat si pe Marius. Sper sa reusesca sa faca un anunt pe underland prin SOSOACA (his right hand)

Ne auzim atunci. Inca o data va multumesc, poate la noi Craciunul vine mai devreme decat la restul. Aflam sambata
 va imbratisez cu drag.
 va imbratisez cu drag.Death smiles at us all . All that a man can do, is smile back.